449 kr kvar till fri frakt!

449 kr kvar till fri frakt!

VÅR BERÄTTELSE

Ur&Penn grundades år 1943 av Erling Persson och är idag med över 100 butiker Skandinaviens ledande kedja inom klockor och modeaccessoarer. 

År 2002 blev Ur&Penn uppköpt av Ayad Al Saffar, den före detta torghandlaren och familjefadern från Libanon. Det Ayad gjorde var att utveckla Ur&Penns strategi genom ett brett och prisvärt produktkoncept. Detta synsätt har lett till (låt oss skryta lite) att vi nu är den enskilt största klock- och smyckeskedjan på den nordiska marknaden, vilket vi också planerar att fortsätta att vara. Men vi nöjer oss inte där, vad vore det roliga med det? Som det entreprenörsföretag vi är så är visionen att vara förstahandsvalet för alla som vill smycka och uttrycka sin personlighet med accessoarer. No.1 in Self-Expression!

Vår idé och framgångskoncept är att revolutionera en mycket konservativ industri genom design och marknadsföring av egna varumärken till revolutionerande priser. Vid sidan av att skapa fantastiska accessoarer är det inbyggt i vårt DNA att göra skillnad för de mest utsatta. Vi vill bygga ett företag som lämnar världen lite bättre och initierade därför Ur&Penn Foundation och välgörenhetsprojektet Give Time. Som medarbetare på Ur&Penn är du direkt bidragande till vår framgång.

                                                         Bildtext: Ayad Al Saffar

Läs gärna vår hållbarhetsrapport för verksamhetsåret 2022-05-01 - 2023-04-30.

Ur&Penn AB,
Organisationsnummer: 5564386950
Momsregistreringsnummer: SE556438695001