449 kr kvar till fri frakt!

449 kr kvar till fri frakt!

Reparera smycken hos guldsmed

Vi har alla smycken som ligger oss varmt om hjärtat. Om olyckan är framme, eller om de nöts av tidens tand kan det vara läge att reperara smycken hos en guldsmed. Det kan handla om att sätta ny sten i en ärvd gamla ring eller förkorta ett armband som inte längre passar.

 

Ta hjälp av vår guldsmed I VÅR SMYCKESVERKSTAD

Vår guldsmed, med 15 års erfarenhet, utför alla typer av traditionella guldsmedsarbeten i vår välutrustade smyckesverkstad. Ta hand om ditt smycke; underhåll och reparation förebygger eventuella skador samt förlänger glädjen av smycket med många år. Hos oss kan du vända dig om du vill reparera smycken som behöver rustas upp eller för att laga smycken som har gått sönder. Här ser du ett urval av tjänster som vår guldsmed kan hjälpa dig med i vår smyckesverkstad.

 

Exempelbild

Steninfattning

Vår guldsmed utför alla typer av steninfattning och förstärker klor som har blivit slitna, oavsett om det är en släktklenod som tappat sin sten, eller om du vill designa om ditt smycke.

 

Exempelbild

LAGA SMYCKEN: Lödning & svetsning

Med hjälp av lödning och svetsning hjälper vi dig att laga smycken som är trasiga. Ditt smycke kan ha fått sprickor som behöver lagas eller en länk som har gått av till följd av slitage. Välkommen att laga smycken hos vår guldsmed.

 

Exempelbild

ÖKA ELLER MINSKA RINGSTORLEK

Mycket kan hända i livet som gör att man behöver justera ringstorlek. Oavsett om du behöver öka eller minska ringstorlek så kan vi hjälpa till i vår smyckesverkstad. Vår guldsmed har lång erfarenhet av storleksjustering!

 

Exempelbild

Rengöra och polera smycken

De smycken som du använder dagligen kan med tiden bli repiga. Vår guldsmed hjälper dig att rengöra och polera smycken så att det återfår sin forna glans och känns som nya igen. Välkommen med både guldsmycken och silversmycken som du vill polera eller rengöra.

 

 

Exempelbild

Trä om pärlhalsband

Vi hjälper dig att trä om pärlhalsband som du använder ofta. Regelbunden omträdning en gång om året rekommenderas för att ditt pärlhalsband ska behålla sin lyster, bibehålla ett jämnt avstånd mellan pärlorna och kännas som nytt.

 

Exempelbild

Gravyr 

Vår guldsmed hjälper dig med graverade smycken, oavsett om det är en vigsel- eller förlovningsring, en berlock eller en ID-bricka som du vill gravera. Personliga smycken är roliga att bära, och ännu roligare att ge bort. Välj mellan flera vackra och klassiska typsnitt och symboler.

 

Kontakta din närmaste Ur&Penn-butik så får du hjälp av våra erfarna medarbetare som även svarar på dina frågor. Välkommen med ditt smycke till Ur&Penn!

Hitta en butik nära dig