• 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt från 399:-
  • 1 års garanti
0

Klockor dam

Filtrera
Varumärke (0/18 valda)
Vattentät (0/7 valda)
Material (0/6 valda)
Sortera
401 produkter
Visa fler

Damklockor för alla tillfällen

Hitta damklockor som passar dig och din stil; alltifrån den klassiska stilrena klockan till den mer uttrycksfulla så att du kan bära en klocka som passar till jobbet, till vardags och till fest. Bygg upp din garderob av snygga damklockor och armbandsur för dam så att du har något som passar för alla tillfällen.

Damklocka - varumärken

Välj bland flera populära varumärken när du köper en damklocka. Vi erbjuder damklockor från varumärken såsom Casio, Citizen, Regal, Black Oak, Axcent, Moretime, Jacques Lemans, Q&Q, Colours by Kate och från välkända Gant. Vi har multifunktionsklockor eller damklockor med dekorativa urtavlor.

Damklockor från Calvin Klein

Bland utbudet av damklockor hittar kan du hitta en populär Calvin Klein-klocka för dam – ett varumärke som har gjort det till sitt signum att förena tidlös klassisk design med sömlös funktion. Bär din Calvin Klein-klocka till vardags, till festliga middagar och till tillfällen då du vill känna dig både fin och bekväm. Hitta din nya favorit-damklocka hos oss!

Mer än bara damklockor

I vårt sortiment av klockor hittar du mer än bara damklockor – där finns även herrklockor och barnklockor i en mängd olika stilar och material.