• 30 dagars öppet köp
 • Fri frakt från 399:-
 • Snabb leverans
0

Guldring 18K

Filtrera
Modell (0/1 vald)
Sortera
3 produkter
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Visa fler

Guldring 18K – vår ädlaste ring

Bland vårt utbud av guldringar hittar du ringar i varierande ädelhet. En guldring i 18K är den ädlaste av våra ringar, men det finns också ringar i 9K guld. Alla våra ringar i den här kategorin håller hög kvalitet och finns att köpa till ett riktigt bra pris. De kommer i olika utföranden, många med stenar av kubisk zirkonia – en perfekt syntetisk diamant.