• 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt från 399:-
  • Snabb leverans
0

399 kr kvar till fri frakt!

399 kr kvar till fri frakt!

Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild

Urmakare Växjö

Ur&Penn har funnits sedan 1943 och vi har sålt klockor i Växjö under många år. Vi är kunniga inom klockor och modeaccessoarer och utför flera tjänster – som armbandsbyte och testning av vattentäta klockor – för att din klocka ska kunna hålla länge. Kom in till en klockaffär i Växjö och vi kan berätta mer om vad vi kan erbjuda dig eller komma med rådgivning kring din klocka.

Handla i din klockaffär i Växjö

Ur&Penn är din lokala klockaffär i Växjö, och vi har något för alla. Våra prisvärda klockor kommer i flera utföranden beroende på vad du vill få ut av din klocka. Vissa vill ha en enkel, stilren klocka medan andra föredrar coola detaljer och funktioner. Oavsett vad, kan du i vår klockaffär i Växjö och online hitta det som passar dig.


VÄXJÖ
Storgatan 9, Växjö
010-40 56 640

VÄXJÖ - GRAND SAMARKAND
Hejaregatan 32, Växjö
010-40 56 689

Utförda Tjänster av urmakare i Växjö

Alltifrån enklare och mer avancerade reparationer och service kan utföras av våra urmakare i Växjö. Vår personal kan även utföra en del av tjänsterna på plats, och därmed kan du prata med dem i butiken för att få en uppfattning på hur lång tid du behöver vänta på din reparation. Viss service kan utföras snabbt på plats och du får med dig din klocka hem samma dag!

                                                  

Urmakare & klockservice

Våra urmakare i Växjö är kunniga till att genomföra klockservice som du behöver hjälp med. Ibland behövs delar av klockan bytas ut, vilket våra experter kan göra på vår servicecentral.

 

Byte av batteri & armband

Känner du obehag av att din klocka sitter för tajt eller löst? Vi kan byta armband på din klocka för din bekvämlighet. Dessutom gör vi snabba batteribyten i butikerna på några minuter.

 

Trycktest

En vattentät klocka behöver få en trycktestning emellanåt för att se hur bra den kan motstå trycket under vatten. Kom in till vår klockaffär i Växjö så kan vi berätta mer om trycktest av klockan.

 

Ultraljudsrengöring

På 10 minuter kan du få din klocka ren och fin! Vi gör en grundlig rengöring för att få bort smuts ifrån din klocka och den kommer kännas som ny igen. Framförallt rekommenderas rengöring av metallklockor, då gummi och textil kan bli slitet.

 

Fina klockor i Växjö för alla

Oavsett om du vill ha en dam-, herr- eller barnklocka, kan du hitta det i vår klockaffär i Växjö. Välkommen in till vår fysiska butik för att kunna prova klockor på plats. Du kan dessutom få hjälp med att justera en klocka du vill köpa av våra urmakare i Växjö. Kom in till oss – vi kan klockor!

Klockor för herr      Klockor för dam      Klockor för barn