449 kr kvar till fri frakt!

449 kr kvar till fri frakt!

Urmakare Växjö

Ur&Penn har funnits sedan 1943 och vi har sålt klockor i Växjö under många år. Vi är kunniga inom klockor och modeaccessoarer och utför flera tjänster – som armbandsbyte och testning av vattentäta klockor – för att din klocka ska kunna hålla länge. Kom in till en klockaffär i Växjö och vi kan berätta mer om vad vi kan erbjuda dig eller komma med rådgivning kring din klocka.

Handla i din klockaffär i Växjö

Ur&Penn är din lokala klockaffär i Växjö, och vi har något för alla. Våra prisvärda klockor kommer i flera utföranden beroende på vad du vill få ut av din klocka. Vissa vill ha en enkel, stilren klocka medan andra föredrar coola detaljer och funktioner. Oavsett vad, kan du i vår klockaffär i Växjö och online hitta det som passar dig.


VÄXJÖ
Storgatan 9, Växjö
010-40 56 640

VÄXJÖ - GRAND SAMARKAND
Hejaregatan 32, Växjö
010-40 56 689

Utförda Tjänster av urmakare i Växjö

Alltifrån enklare och mer avancerade reparationer och service kan utföras av våra urmakare i Växjö. Vår personal kan även utföra en del av tjänsterna på plats, och därmed kan du prata med dem i butiken för att få en uppfattning på hur lång tid du behöver vänta på din reparation. Viss service kan utföras snabbt på plats och du får med dig din klocka hem samma dag!

                                                  

Exempelbild

Urmakare & klockservice

När din klocka behöver genomgå service kan vi hjälpa till med detta antingen i butik, eller med hjälp av vår urmakare, beroende på hur omfattande eller avancerad service den behöver. Butikspersonalen är utbildad för att genomföra enklare klockservice.

 

Exempelbild

Byte av batteri & armband

När klockan stannar behöver du byta batteri. Hos Ur&Penn hjälper vi dig med detta i butik. Vi byter också ut armband, samt gör justeringar i armbandets längd.

 

Ultraljuds rengöring

Att klockor och smycken blir smutsiga vid användning är oundvi kligt. Med ultraljudsrengöring får du en skinande ren klocka på mindre än 10 minuter. Rengöring med ultraljud är lämpligt för klockor & smycken i metaller.

 

Exempelbild

Trycktest

Ett trycktest säkerställer att din vattentäta klocka fortsatt håller tätt när den utsätts för tryck under vatten. Du bör trycktesta din vattentäta klocka med jämna mellanrum.

 

Fina klockor i Växjö för alla

Oavsett om du vill ha en dam-, herr- eller barnklocka, kan du hitta det i vår klockaffär i Växjö. Välkommen in till vår fysiska butik för att kunna prova klockor på plats. Du kan dessutom få hjälp med att justera en klocka du vill köpa av våra urmakare i Växjö. Kom in till oss – vi kan klockor!

Klockor för herr      Klockor för dam      Klockor för barn