449 kr kvar till fri frakt!

449 kr kvar till fri frakt!

Urmakare Uppsala

Kom in till oss på Ur&Penn om du har en klocka som behöver en urmakare i Uppsala. Vi kan erbjuda enklare reparationer direkt i butiken, eller låta vår urmakare ta en titt på klockor som behöver en urmakares kärlek. Våra butiker har också ett stort sortiment av prisvärda klockor och smycken för alla målgrupper.

Hitta din klockaffär i Uppsala

Ur&Penn är din lokala klockaffär i Uppsala. I vårt sortiment hittar du ett prisvärt utbud av snygga klockor för alla åldrar, oavsett vilken smak eller stil du har. Du kan givetvis prova och köpa klockorna som finns i sortimentet, men också få hjälp med klockservice och urmakartjänster. Många av våra tjänster utförs direkt i butiken av utbildad och kunnig personal – några överlämnar vi åt vår urmakare. Här nedan kan du se var du hittar din närmaste klockaffär i Uppsala.

UPPSALA
Svartbäcksgatan 4, Uppsala
010-40 56 625

UPPSALA -GRÄNBYSTADEN
Marknadsgatan 1, Uppsala
010-40 56 691

 

Tjänster i butik & urmakare i Uppsala

Välkommen till din lokala Ur&Penn för klockservice och reparationer som kräver en urmakare. I Uppsala har vi flera butiker dit du kan komma för klockservice.  

 

Exempelbild

Urmakare & klockservice

När din klocka behöver genomgå service kan vi hjälpa till med detta antingen i butik, eller med hjälp av vår urmakare, beroende på hur omfattande eller avancerad service den behöver. Butikspersonalen är utbildad för att genomföra enklare klockservice.

 

Exempelbild

Byte av batteri & armband

När klockan stannar behöver du byta batteri. Hos Ur&Penn hjälper vi dig med detta i butik. Vi byter också ut armband, samt gör justeringar i armbandets längd.

 

Exempelbild

Trycktest

Ett trycktest säkerställer att din vattentäta klocka fortsatt håller tätt när den utsätts för tryck under vatten. Du bör trycktesta din vattentäta klocka med jämna mellanrum.

 

Ultraljuds rengöring

Att klockor och smycken blir smutsiga vid användning är oundvi kligt. Med ultraljudsrengöring får du en skinande ren klocka på mindre än 10 minuter. Rengöring med ultraljud är lämpligt för klockor & smycken i metaller.

 

Prisvärda klockor i Uppsala

Hos oss på Ur&Penn hittar du prisvärda och snygga klockor i Uppsala. Vi erbjuder ett sortiment som tilltalar alla – unga som äldre. Kolla in vårt sortiment och hitta din nya favorit online, eller kom in till din lokala butik där du både kan prova och handla.

Klockor för herr      Klockor för dam      Klockor för barn