• 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt från 399:-
  • Snabb leverans
0

399 kr kvar till fri frakt!

399 kr kvar till fri frakt!

Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild

Urmakare Uppsala

Kom in till oss på Ur&Penn om du har en klocka som behöver en urmakare i Uppsala. Vi kan erbjuda enklare reparationer direkt i butiken, eller låta vår urmakare ta en titt på klockor som behöver en urmakares kärlek. Våra butiker har också ett stort sortiment av prisvärda klockor och smycken för alla målgrupper.

Hitta din klockaffär i Uppsala

Ur&Penn är din lokala klockaffär i Uppsala. I vårt sortiment hittar du ett prisvärt utbud av snygga klockor för alla åldrar, oavsett vilken smak eller stil du har. Du kan givetvis prova och köpa klockorna som finns i sortimentet, men också få hjälp med klockservice och urmakartjänster. Många av våra tjänster utförs direkt i butiken av utbildad och kunnig personal – några överlämnar vi åt vår urmakare. Här nedan kan du se var du hittar din närmaste klockaffär i Uppsala.


UPPSALA
Svartbäcksgatan 4, Uppsala
010-40 56 625

UPPSALA -GRÄNBYSTADEN
Marknadsgatan 1, Uppsala
010-40 56 691

Tjänster i butik & urmakare i Uppsala

Välkommen till din lokala Ur&Penn för klockservice och reparationer som kräver en urmakare. I Uppsala har vi flera butiker dit du kan komma för klockservice.

                                                  

Urmakare & klockservice

Lämna in din klocka för klockservice och urmakartjänster i någon av våra butiker. Vi utför enklare reparationer och lagningar direkt i butiken och låter vår urmakare ta sig an mer omfattande reparationer såsom byte av klockdelar.

 

Byte av batteri & armband

I våra butiker jobbar personal som är utbildade i batteribyten och enklare reparationer. Välkommen in för att byta batteri och klockarmband eller justering av längden på klockans länk.

 

Trycktest

Välkommen in till oss med din vattentäta klocka. Vi utför trycktest som säkerställer att den fortfarande håller för användning på djupt vatten, oavsett om du har köpt klockan hos oss eller inte.

 

Ultraljudsrengöring

En ultraljudsrengöring frigör klockan från smuts och döda hudceller som lätt ansamlas på smycken och klockor. Rengöringen tar inter mer än 10 minuter och passar för produkter i olika metaller.

 

Prisvärda klockor i Uppsala

Hos oss på Ur&Penn hittar du prisvärda och snygga klockor i Uppsala. Vi erbjuder ett sortiment som tilltalar alla – unga som äldre. Kolla in vårt sortiment och hitta din nya favorit online, eller kom in till din lokala butik där du både kan prova och handla.

Klockor för herr      Klockor för dam      Klockor för barn