449 kr kvar till fri frakt!

449 kr kvar till fri frakt!

Urmakare Sundsvall

Hos oss på Ur&Penn får du hjälp med klockservice och tjänster som kräver en duktig urmakare i Sundsvall. Vi utför service på de allra flesta klockor, oavsett inköpsställe. I våra fysiska butiker hittar du stora delar av det sortiment av klockor som finns online, samt personal som är behjälplig och kan svara på alla dina frågor. Välkommen till Ur&Penn när du ska köpa en ny trogen följeslagare till din handled, eller när du behöver en duktig urmakare i Sundsvall.

Hitta din klockaffär i Sundsvall

Här kan du se var din närmaste klockaffär i Sundsvall ligger. Där hittar du något som kommer att falla dig i smaken, oavsett vem du är. I våra fysiska butiker har du möjlighet att testa produkterna samt få hjälp av vår kunniga och utbildade butikspersonal. Du kan både handla och lämna in din klocka för service. Välkommen in till Ur&Penn – din självklara klockaffär i Sundsvall!


SUNDSVALL
Storgatan 36, Sundsvall
010-40 56 659

SUNDSVALL - BIRSTA CITY
Gesällvägen 1, Sundsvall
010-40 56 626

 

Tjänster i butik & urmakare i Sundsvall

På Ur&Penn erbjuder vi klockservice och tjänster som utförs av urmakare i Sundsvall. Läs mer om vilka olika tjänster vi erbjuder.

                                                  

Exempelbild

Urmakare & klockservice

När din klocka behöver genomgå service kan vi hjälpa till med detta antingen i butik, eller med hjälp av vår urmakare, beroende på hur omfattande eller avancerad service den behöver. Butikspersonalen är utbildad för att genomföra enklare klockservice.

 

Exempelbild

Byte av batteri & armband

När klockan stannar behöver du byta batteri. Hos Ur&Penn hjälper vi dig med detta i butik. Vi byter också ut armband, samt gör justeringar i armbandets längd.

 

Exempelbild

Trycktest

Ett trycktest säkerställer att din vattentäta klocka fortsatt håller tätt när den utsätts för tryck under vatten. Du bör trycktesta din vattentäta klocka med jämna mellanrum.

 

Ultraljuds rengöring

Att klockor och smycken blir smutsiga vid användning är oundvi kligt. Med ultraljudsrengöring får du en skinande ren klocka på mindre än 10 minuter. Rengöring med ultraljud är lämpligt för klockor & smycken i metaller.

 

Prisvärda klockor i Sundsvall

Ur&Penn är din naturliga butik för klockor i Sundsvall. När du besöker butiken hittar du majoriteten av vårt stora sortiment som innehåller någonting för alla. Butikspersonalen hjälper dig gärna med rådgivning inför ditt köp. Välkommen in till Ur&Penn!

Herrklockor      Damklockor      Barnklockor