0

399 kr kvar till fri frakt!

399 kr kvar till fri frakt!

Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild

Urmakare Skövde

Till Ur&Penn är du välkommen med din klocka när du behöver hjälp med tjänster som kräver en urmakare i Skövde. Bland våra urmakartjänster ingår bland annat både enklare och mer avancerade reparationer och byten av klockans delar. Du kan också rengöra din klocka på djupet, trycktesta din vattentäta klocka samt givetvis byta batteri och klockarmband när det behövs. I butikerna jobbar personal som är utbildade i att hjälpa dig med den service som inte kräver en urmakare i Skövde.

Hitta din klockaffär i Skövde

Vi är din lokala klockaffär i Skövde. Hos oss hittar du alltid ett stort och varierat utbud av klockor för alla åldrar, smaker och stilar. Oavsett om du är ute efter något till dig själv, eller till någon i din närhet, kan du vara säker på att hitta en passande klocka – vi har allt från klassiska armbandsur till smarta klockor med smarta funktioner för en mer sömlös vardag. Nedan kan du se var du hittar din närmaste lokala klockaffär i Skövde.


SKÖVDE, GALLERIA COMMERCE
Köpmannagatan 3, Skövde
010-40 56 694

Tjänster i butik & urmakare i Skövde

Välkommen in till Ur&Penn för klockservice. Här kan du läsa mer om de olika tjänster som vi erbjuder i butik och via vår urmakare i Skövde.

                                                  

Urmakare & klockservice

Vi hjälper dig med allt från enklare service till mer avancerade reparationer som kan innebära byte av klockans olika beståndsdelar. Enklare service utförs i butik – avancerad klockservice överlåter vi till vår urmakare.

 

Byte av batteri & armband

När din klockas batteri har blivit gammalt, eller när armbandet gått sönder eller slitits ut, är du välkommen in till oss för ett byte. Vi kan också ändra storleken på armbandet om det behöver förlängas eller förkortas.

 

Trycktest

En vattentät klocka behöver kunna stå emot det tryck som den utsätts för på djupare vatten. Med ett trycktest kan du säkerställa att klockan fortsatt håller tätt vid högre tryck. Du bör kontinuerligt lämna in din klocka för trycktest.

 

Ultraljudsrengöring

Ultraljudsrengöring tar 10 minuter och rengör din klocka från smuts och gammal hud som lätt samlas på klockans baksida. Metoden lämpar sig för klockor i guld, silver, titan och andra metaller, samt även för smycken.

 

Prisvärda klockor i Skövde

När du är ute efter snygga klockor i Skövde till ett bra pris är det Ur&Penn du ska besöka. I våra butiker hittar du stora delar av det sortiment som finns online. Du får också möjligheten att prova din klocka innan köpet för att se hur den känns på handleden.

Herrklockor      Damklockor      Barnklockor