449 kr kvar till fri frakt!

449 kr kvar till fri frakt!

Urmakare Skövde

Till Ur&Penn är du välkommen med din klocka när du behöver hjälp med tjänster som kräver en urmakare i Skövde. Bland våra urmakartjänster ingår bland annat både enklare och mer avancerade reparationer och byten av klockans delar. Du kan också rengöra din klocka på djupet, trycktesta din vattentäta klocka samt givetvis byta batteri och klockarmband när det behövs. I butikerna jobbar personal som är utbildade i att hjälpa dig med den service som inte kräver en urmakare i Skövde.

Hitta din klockaffär i Skövde

Vi är din lokala klockaffär i Skövde. Hos oss hittar du alltid ett stort och varierat utbud av klockor för alla åldrar, smaker och stilar. Oavsett om du är ute efter något till dig själv, eller till någon i din närhet, kan du vara säker på att hitta en passande klocka – vi har allt från klassiska armbandsur till smarta klockor med smarta funktioner för en mer sömlös vardag. Nedan kan du se var du hittar din närmaste lokala klockaffär i Skövde.


SKÖVDE, GALLERIA COMMERCE
Köpmannagatan 3, Skövde
010-40 56 694

Tjänster i butik & urmakare i Skövde

Välkommen in till Ur&Penn för klockservice. Här kan du läsa mer om de olika tjänster som vi erbjuder i butik och via vår urmakare i Skövde.

                                                  

Exempelbild

Urmakare & klockservice

När din klocka behöver genomgå service kan vi hjälpa till med detta antingen i butik, eller med hjälp av vår urmakare, beroende på hur omfattande eller avancerad service den behöver. Butikspersonalen är utbildad för att genomföra enklare klockservice.

 

Exempelbild

Byte av batteri & armband

När klockan stannar behöver du byta batteri. Hos Ur&Penn hjälper vi dig med detta i butik. Vi byter också ut armband, samt gör justeringar i armbandets längd.

 

Exempelbild

Trycktest

Ett trycktest säkerställer att din vattentäta klocka fortsatt håller tätt när den utsätts för tryck under vatten. Du bör trycktesta din vattentäta klocka med jämna mellanrum.

 

Ultraljuds rengöring

Att klockor och smycken blir smutsiga vid användning är oundvi kligt. Med ultraljudsrengöring får du en skinande ren klocka på mindre än 10 minuter. Rengöring med ultraljud är lämpligt för klockor & smycken i metaller.

 

Prisvärda klockor i Skövde

När du är ute efter snygga klockor i Skövde till ett bra pris är det Ur&Penn du ska besöka. I våra butiker hittar du stora delar av det sortiment som finns online. Du får också möjligheten att prova din klocka innan köpet för att se hur den känns på handleden.

Herrklockor      Damklockor      Barnklockor