• 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt från 399:-
  • Snabb leverans
0

399 kr kvar till fri frakt!

399 kr kvar till fri frakt!

Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild

Urmakare Örebro

Behöver du service av klockor i Örebro kan vi på Ur&Penn hjälpa dig. Vi gör alltifrån att byta batteri i klocka i Örebrobutikerna till testning av olika slag. Behöver du reparera klockan eller annan typ av service kan våra urmakare hjälpa dig smidigt. Kom in till våra butiker och prata med vår trevliga personal så kan de vara behjälpliga och lämna över ärendet till våra urmakare i Örebro som gör de mer krävande reparationerna.

Handla i din klockaffär i Örebro

På Ur&Penn finns ett brett sortiment av klockor både i butik och online. Vi har mängder med välkända varumärken och det ska finnas något som faller alla i smaken – både prismässigt och utbudsmässigt. En klocka är dessutom en uppskattad gåva enligt många, så kom in till din lokala klockaffär i Örebro och handla en present till någon du tycker om.


ÖREBRO
Köpmangatan 12, Örebro
010-40 56 635

ÖREBRO - MARIEBERG GALLERIA
Säljarevägen 1, Örebro
010-40 56 651

Utförda Tjänster av urmakare i Örebro

Hos våra urmakare i Örebro kan du få flera tjänster utförda av vår kunniga personal. Kolla in vårt utbud av klockservice.

                                                  

Urmakare & klockservice

Om du behöver hjälp med enklare reparationer som länkbyte, byte av band eller bandstift, kan vår kunniga personal lösa det. Oftast tar det inte så lång tid och du kan få tillbaka din klocka redan under dagen.

 

Byte av batteri & armband

Behöver du få hjälp med större reparationer som exempelvis byte av glas eller tryckknappar, kommer våra urmakare på vår servicecentral kunna bistå med tjänsten. Prata med vår personal i butik för att få rådgivning kring klockservicen.

 

Trycktest

Har du en vattentät klocka och vill testa trycket i den, kan vi i våra butiker göra ett trycktest. Passa även på att göra ett batteribyte av klockan, bägge tjänster kostar enbart 229 kr tillsammans.

 

Ultraljudsrengöring

För endast 98 kr kan du få en grundlig rengöring av din klocka för att ta bort smuts och andra partiklar som samlas mellan kedjor och på urtavlan på din klocka. I Örebro gör vi ultraljudsrengöring på klockor i stål, titan, guld och guldplätering.

 

Hitta fina klockor i Örebro

Välkommen in för att prova fina klockor i Örebro i våra butiker. Vår kunniga personal står till förfogande att hjälpa dig att hitta din nästa klocka som kan bli en kär ägodel att bära på handleden. Oavsett vilken stil du är ute efter – dam, man eller barn- finns det hos Ur&Penn.

Herrklockor      Damklockor      Barnklockor