449 kr kvar till fri frakt!

449 kr kvar till fri frakt!

Urmakare Örebro

Behöver du service av klockor i Örebro kan vi på Ur&Penn hjälpa dig. Vi gör alltifrån att byta batteri i klocka i Örebrobutikerna till testning av olika slag. Behöver du reparera klockan eller annan typ av service kan våra urmakare hjälpa dig smidigt. Kom in till våra butiker och prata med vår trevliga personal så kan de vara behjälpliga och lämna över ärendet till våra urmakare i Örebro som gör de mer krävande reparationerna.

Handla i din klockaffär i Örebro

På Ur&Penn finns ett brett sortiment av klockor både i butik och online. Vi har mängder med välkända varumärken och det ska finnas något som faller alla i smaken – både prismässigt och utbudsmässigt. En klocka är dessutom en uppskattad gåva enligt många, så kom in till din lokala klockaffär i Örebro och handla en present till någon du tycker om.


ÖREBRO
Köpmangatan 12, Örebro
010-40 56 635

ÖREBRO - MARIEBERG GALLERIA
Säljarevägen 1, Örebro
010-40 56 651

Utförda Tjänster av urmakare i Örebro

Hos våra urmakare i Örebro kan du få flera tjänster utförda av vår kunniga personal. Kolla in vårt utbud av klockservice.

                                                  

Exempelbild

Urmakare & klockservice

När din klocka behöver genomgå service kan vi hjälpa till med detta antingen i butik, eller med hjälp av vår urmakare, beroende på hur omfattande eller avancerad service den behöver. Butikspersonalen är utbildad för att genomföra enklare klockservice.

 

Exempelbild

Byte av batteri & armband

När klockan stannar behöver du byta batteri. Hos Ur&Penn hjälper vi dig med detta i butik. Vi byter också ut armband, samt gör justeringar i armbandets längd.

 

Exempelbild

Trycktest

Ett trycktest säkerställer att din vattentäta klocka fortsatt håller tätt när den utsätts för tryck under vatten. Du bör trycktesta din vattentäta klocka med jämna mellanrum.

 

Ultraljuds rengöring

Att klockor och smycken blir smutsiga vid användning är oundvi kligt. Med ultraljudsrengöring får du en skinande ren klocka på mindre än 10 minuter. Rengöring med ultraljud är lämpligt för klockor & smycken i metaller.

 

Hitta fina klockor i Örebro

Välkommen in för att prova fina klockor i Örebro i våra butiker. Vår kunniga personal står till förfogande att hjälpa dig att hitta din nästa klocka som kan bli en kär ägodel att bära på handleden. Oavsett vilken stil du är ute efter – dam, man eller barn- finns det hos Ur&Penn.

Herrklockor      Damklockor      Barnklockor