• 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt från 399:-
  • Snabb leverans
0

399 kr kvar till fri frakt!

399 kr kvar till fri frakt!

Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild

Urmakare Nyköping

Ur&Penn är ditt självklara stopp när du behöver besöka en urmakare i Nyköping. Om din klocka har slutat fungera eller behöver byta delar kan du lämna in den hos oss. Vi kan också hjälpa till med djupverkande rengöring med ultraljud samt att trycktesta vattentäta klockor – en nödvändighet för dig som vill vara säker på att din klocka fortsatt klarar trycket på djupare vatten. Vår butikspersonal är utbildade i enklare klockservice och kan utföra den i butik. Avancera service och mer omfattande reparationer överlåter vi till vår urmakare i Nyköping.

Hitta din klockaffär i Nyköping

När du vill besöka en klockaffär i Nyköping med stort sortiment av klockor till rimliga priser, är Ur&Penn dit du ska gå. Hos oss hittar du alltid ett varierat utbud som innehåller något för alla. Oavsett om du vill ha en smart watch som hjälper dig att få ihop vardagen, eller ett tidlöst armbandsur kan du vara säker på att hitta det hos oss. Vi har mängder av olika modeller och något för alla smaker, stilar och åldrar. Se var din närmsta klockaffär i Nyköping ligger här nedanför.

NYKÖPING
Västra Storgatan 24, Nyköping
010-40 56 663

Tjänster i butik & urmakare i Nyköping

Se vilka tjänster vi erbjuder dig som behöver en urmakare i Nyköping.

                                                  

Urmakare & klockservice

Butikspersonalen kan hjälpa dig med enklare reparationer direkt i butiken. Avancerad service och byten av urets delar låter vi vår urmakare hjälpa till med.

 

Byte av batteri & armband

Lämna in din klocka när den behöver byta batteri eller armband. Vi hjälper också till med justering av armbandets längd om det behöver förlängas eller kortas ner.

 

Trycktest

Genom att kontinuerligt lämna in din vattentäta klocka för trycktest kan du försäkra dig om att den håller tätt i det tryck som uppstår under vatten.

 

Ultraljudsrengöring

Ta bort smuts och hudavlagringar som fastnar på din klocka vid användning. Ultraljudsrengöring rengör på djupet och tar inte mer än 10 minuter. Passar för klockor och smycken i metall.

 

Prisvärda klockor i Nyköping

Ur&Penn erbjuder ett stort och varierat sortiment av klockor i Nyköping – alltid till ett bra pris. Våra fysiska butiker innehåller stora delar av det utbud som du hittar online – du får även hjälp av vår duktiga butikspersonal.

Herrklockor      Damklockor      Barnklockor