449 kr kvar till fri frakt!

449 kr kvar till fri frakt!

Urmakare Nyköping

Ur&Penn är ditt självklara stopp när du behöver besöka en urmakare i Nyköping. Om din klocka har slutat fungera eller behöver byta delar kan du lämna in den hos oss. Vi kan också hjälpa till med djupverkande rengöring med ultraljud samt att trycktesta vattentäta klockor – en nödvändighet för dig som vill vara säker på att din klocka fortsatt klarar trycket på djupare vatten. Vår butikspersonal är utbildade i enklare klockservice och kan utföra den i butik. Avancera service och mer omfattande reparationer överlåter vi till vår urmakare i Nyköping.

Hitta din klockaffär i Nyköping

När du vill besöka en klockaffär i Nyköping med stort sortiment av klockor till rimliga priser, är Ur&Penn dit du ska gå. Hos oss hittar du alltid ett varierat utbud som innehåller något för alla. Oavsett om du vill ha en smart watch som hjälper dig att få ihop vardagen, eller ett tidlöst armbandsur kan du vara säker på att hitta det hos oss. Vi har mängder av olika modeller och något för alla smaker, stilar och åldrar. Se var din närmsta klockaffär i Nyköping ligger här nedanför.

NYKÖPING
Västra Storgatan 24, Nyköping
010-40 56 663

Tjänster i butik & urmakare i Nyköping

Se vilka tjänster vi erbjuder dig som behöver en urmakare i Nyköping.

                                                  

Exempelbild

Urmakare & klockservice

När din klocka behöver genomgå service kan vi hjälpa till med detta antingen i butik, eller med hjälp av vår urmakare, beroende på hur omfattande eller avancerad service den behöver. Butikspersonalen är utbildad för att genomföra enklare klockservice.

 

Exempelbild

Byte av batteri & armband

När klockan stannar behöver du byta batteri. Hos Ur&Penn hjälper vi dig med detta i butik. Vi byter också ut armband, samt gör justeringar i armbandets längd.

 

Exempelbild

Trycktest

Ett trycktest säkerställer att din vattentäta klocka fortsatt håller tätt när den utsätts för tryck under vatten. Du bör trycktesta din vattentäta klocka med jämna mellanrum.

 

Ultraljuds rengöring

Att klockor och smycken blir smutsiga vid användning är oundvi kligt. Med ultraljudsrengöring får du en skinande ren klocka på mindre än 10 minuter. Rengöring med ultraljud är lämpligt för klockor & smycken i metaller.

 

Prisvärda klockor i Nyköping

Ur&Penn erbjuder ett stort och varierat sortiment av klockor i Nyköping – alltid till ett bra pris. Våra fysiska butiker innehåller stora delar av det utbud som du hittar online – du får även hjälp av vår duktiga butikspersonal.

Herrklockor      Damklockor      Barnklockor