449 kr kvar till fri frakt!

449 kr kvar till fri frakt!

Urmakare Norrköping

Välkommen till Ur&Penn med din klocka som behöver enklare klockservice eller hjälp av en urmakare i Norrköping. Till oss kan du komma med klockor som behöver allt från batteribyten till mer omfattande reparationer och byten av delar. Vår butikspersonal utför service på din klocka direkt i butiken. När det behövs tar vi också hjälp av vår skickliga urmakare. I butiken finns också ett stort utbud av smycken och klockor.

Hitta din klockbutik i Norrköping

För ett stort urval av klockor för alla smaker är du välkommen in till din lokala klockbutik i Norrköping – Ur&Penn. Vi har ett stort sortiment både online samt i våra fysiska butiker. I butikerna kan du både testa produkterna innan köp, samt få råd av vår kunniga personal. Oavsett om du har tänkt köpa något till dig själv eller till någon du bryr dig om kommer du att kunna hitta något – dessutom till bra priser! Nedan hittar du kontakt- och besöksuppgifter för din närmaste klockbutik i Norrköping.


NORRKÖPING - INGELSTA
Järngatan 6, Norrköping
010-40 53 315

NORRKÖPING
Drottninggatan 59, Norrköping
010-40 56 665

 

Tjänster i butik & urmakare i Norrköping

Ta med dig dina klockor och smycken in till butiken för rengöring och service eller andra ärenden som kräver en skicklig urmakare i Norrköping.

                                                  

Exempelbild

Urmakare & klockservice

När din klocka behöver genomgå service kan vi hjälpa till med detta antingen i butik, eller med hjälp av vår urmakare, beroende på hur omfattande eller avancerad service den behöver. Butikspersonalen är utbildad för att genomföra enklare klockservice.

 

Exempelbild

Byte av batteri & armband

När klockan stannar behöver du byta batteri. Hos Ur&Penn hjälper vi dig med detta i butik. Vi byter också ut armband, samt gör justeringar i armbandets längd.

 

Exempelbild

Trycktest

Ett trycktest säkerställer att din vattentäta klocka fortsatt håller tätt när den utsätts för tryck under vatten. Du bör trycktesta din vattentäta klocka med jämna mellanrum.

 

Ultraljuds rengöring

Att klockor och smycken blir smutsiga vid användning är oundvi kligt. Med ultraljudsrengöring får du en skinande ren klocka på mindre än 10 minuter. Rengöring med ultraljud är lämpligt för klockor & smycken i metaller.

 

Prisvärda klockor i Norrköping

Välkommen in till din närmsta Ur&Penn för snygg och prisvärda klockor i Norrköping. I sortimentet hittar du produkter som tilltalar alla, oavsett tycke och smak. Ta en titt på utbudet online, eller välkommen in till butiken där vår personal alltid finns behjälplig.

Klockor för herr      Klockor för dam      Klockor för barn