• 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt från 399:-
  • Snabb leverans
0

399 kr kvar till fri frakt!

399 kr kvar till fri frakt!

Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild

Urmakare Norrköping

Välkommen till Ur&Penn med din klocka som behöver enklare klockservice eller hjälp av en urmakare i Norrköping. Till oss kan du komma med klockor som behöver allt från batteribyten till mer omfattande reparationer och byten av delar. Vår butikspersonal utför service på din klocka direkt i butiken. När det behövs tar vi också hjälp av vår skickliga urmakare. I butiken finns också ett stort utbud av smycken och klockor.

Hitta din klockbutik i Norrköping

För ett stort urval av klockor för alla smaker är du välkommen in till din lokala klockbutik i Norrköping – Ur&Penn. Vi har ett stort sortiment både online samt i våra fysiska butiker. I butikerna kan du både testa produkterna innan köp, samt få råd av vår kunniga personal. Oavsett om du har tänkt köpa något till dig själv eller till någon du bryr dig om kommer du att kunna hitta något – dessutom till bra priser! Nedan hittar du kontakt- och besöksuppgifter för din närmaste klockbutik i Norrköping.


NORRKÖPING
Drottninggatan 59, Norrköping
010-40 56 665

NORRKÖPING - INGELSTA
Järngatan 6, Norrköping
010-40 53 315

Tjänster i butik & urmakare i Norrköping

Ta med dig dina klockor och smycken in till butiken för rengöring och service eller andra ärenden som kräver en skicklig urmakare i Norrköping.

                                                  

Urmakare & klockservice

Vår urmakare utför avancerad service såsom byten av klockans olika delar samt mer omfattande reparationer. Klockor som behöver enklare service kan du få hjälp med direkt i butiken.

 

Byte av batteri & armband

I våra butiker kan vi byta både batterier och armband på din klocka. Om du behöver hjälp med justering av storlek kan du få hjälp även med det. Vår butikspersonal har den utbildning som krävs.

 

Trycktest

Om du har en vattentät klocka vill du givetvis försäkra dig om att den verkligen är vattentät – det är därför viktigt att göra ett trycktest med jämna mellanrum. På Ur&Penn hjälper vi dig med det, oavsett var du har köpt din klocka.

 

Ultraljudsrengöring

Med ultrarengöring blir du av med smuts på dina klockor och smycken på mindre än 10 minuter. Rengöring med ultraljud lämpar sig bäst för produkter tillverkade i guld, stål, titan samt guldpläterade metaller.

 

Prisvärda klockor i Norrköping

Välkommen in till din närmsta Ur&Penn för snygg och prisvärda klockor i Norrköping. I sortimentet hittar du produkter som tilltalar alla, oavsett tycke och smak. Ta en titt på utbudet online, eller välkommen in till butiken där vår personal alltid finns behjälplig.

Klockor för herr      Klockor för dam      Klockor för barn