• 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt från 399:-
  • Snabb leverans
0

399 kr kvar till fri frakt!

399 kr kvar till fri frakt!

Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild

Urmakare Malmö

Ur&Penn är din urmakare i Malmö. Vi erbjuder klockservice, urmakartjänster men har också ett stort utbud av klockor i varierande modeller med olika funktioner, för såväl vardag som fest.

Hitta din klockaffär i Malmö

När du kliver in i någon av Ur&Penns klockaffärer i Malmö kan du känna dig trygg att hitta en klocka i din smak. I våra butiker hittar du ett brett och spännande utbud av klockor och armbandsur för dam, herr och barn. Men vi har också många olika typer av klockor; dykarklockor, väggklockor, väckarklockor, smarta klockor, ja de allra flesta typer av klockor.

Du kan även lämna in din klocka för service. Många av våra tjänster erbjuds direkt i butik – andra låter vi våra skickliga urmakare ta sig an. Nedan hittar du din närmaste klockaffär i Malmö – välkommen in så hjälper vi dig med din klocka.

MALMÖ - SÖDERGATAN
Södergatan 21, Malmö
010-40 56 620

MALMÖ - TRIANGELN
Södra Förstadsgatan 41, Malmö
010-40 56 646

MALMÖ - MOBILIA
Per Albin Hanssons väg 40, Malmö
010-40 56 677
MALMÖ - EMPORIA
Hyllie Stationsväg 22, Malmö
010-40 56 609

Tjänster i butik & urmakare i Malmö

Här ser du vilka tjänster vi erbjuder genom vår klockservice i Malmö.

                                                  

Urmakare & klockservice

Mindre reparationer kan du få hjälp med på plats i butiken. Behövs det mer omfattande service som byte av verk, glas, krona, packningar eller knappar lämnar vi klockan till en av våra urmakare.

 

Byte av batteri & armband

Vår butikspersonal på Ur&Penn kan byta batteri i de allra flesta klockor direkt på plats. Personalen kan också utföra enklare reparationer, byten och justeringar av längd, armband och länkar.

 

Trycktest

Hos oss är du välkommen att trycktesta din klocka, oavsett var du köpt ditt ur. Du bör trycktesta din vattentäta klocka med jämna mellanrum för att vara säker på att den är tät.

 

Ultraljudsrengöring

En klocka drar åt sig smuts när den används och bör rengöras då och då. Hos oss kan du göra en ultraljudsrengöring på cirka 10 minuter om du har en klocka i guld, stål, guldplätering eller titan.

 

Prisvärda klockor i Malmö

I våra butiker finns prisvärda klockor för alla stilar och plånböcker. Du hittar också klocktillbehören du behöver, både för att ta hand om din klocka och variera utseendet. Allt hittar du online eller så besöker du någon av våra fyra butiker i Malmö, välkommen.

Herrklockor     Damklockor     Klocktillbehör