449 kr kvar till fri frakt!

449 kr kvar till fri frakt!

Urmakare Malmö

Ur&Penn är din urmakare i Malmö. Vi erbjuder klockservice, urmakartjänster men har också ett stort utbud av klockor i varierande modeller med olika funktioner, för såväl vardag som fest.

Hitta din klockaffär i Malmö

När du kliver in i någon av Ur&Penns klockaffärer i Malmö kan du känna dig trygg att hitta en klocka i din smak. I våra butiker hittar du ett brett och spännande utbud av klockor och armbandsur för dam, herr och barn. Men vi har också många olika typer av klockor; dykarklockor, väggklockor, väckarklockor, smarta klockor, ja de allra flesta typer av klockor.

Du kan även lämna in din klocka för service. Många av våra tjänster erbjuds direkt i butik – andra låter vi våra skickliga urmakare ta sig an. Nedan hittar du din närmaste klockaffär i Malmö – välkommen in så hjälper vi dig med din klocka.

 

MALMÖ - SÖDERGATAN

Södergatan 21, Malmö
010-40 56 620 

MALMÖ - TRIANGELN
Södra Förstadsgatan 41, Malmö
010-40 56 646

MALMÖ - TRIANGELN
Södra Förstadsgatan 41, Malmö
010-40 56 646

MALMÖ - EMPORIA
Hyllie Stationsväg 22, Malmö
010-40 56 609

Tjänster i butik & urmakare i Malmö

Här ser du vilka tjänster vi erbjuder genom vår klockservice i Malmö.

                                                  

Exempelbild

Urmakare & klockservice

När din klocka behöver genomgå service kan vi hjälpa till med detta antingen i butik, eller med hjälp av vår urmakare, beroende på hur omfattande eller avancerad service den behöver. Butikspersonalen är utbildad för att genomföra enklare klockservice.

 

Exempelbild

Byte av batteri & armband

När klockan stannar behöver du byta batteri. Hos Ur&Penn hjälper vi dig med detta i butik. Vi byter också ut armband, samt gör justeringar i armbandets längd.

 

Exempelbild

Trycktest

Ett trycktest säkerställer att din vattentäta klocka fortsatt håller tätt när den utsätts för tryck under vatten. Du bör trycktesta din vattentäta klocka med jämna mellanrum.

 

Ultraljuds rengöring

Att klockor och smycken blir smutsiga vid användning är oundvikligt. Med ultraljudsrengöring får du en skinande ren klocka på mindre än 10 minuter. Rengöring med ultraljud är lämpligt för klockor & smycken i metaller.

 

Prisvärda klockor i Malmö

I våra butiker finns prisvärda klockor för alla stilar och plånböcker. Du hittar också klocktillbehören du behöver, både för att ta hand om din klocka och variera utseendet. Allt hittar du online eller så besöker du någon av våra fyra butiker i Malmö, välkommen.

Herrklockor     Damklockor     Klocktillbehör