0

399 kr kvar till fri frakt!

399 kr kvar till fri frakt!

Urmakare Lund

Ur&Penn hjälper dig när du behöver enklare klockservice eller när du vill besöka en urmakare i Lund. Våra tjänster inkluderar allt från enklare reparationer och byten av delar till trycktester och ultraljudsrengöring. Vår butikspersonal är utbildad i enklare reparationer som görs direkt i butiken. För mer omfattande service eller byten av klockans beståndsdelar tar vi hjälp av vår duktiga urmakare. Välkommen till din lokala klockaffär med urmakare i Lund!

Hitta din klockaffär i Lund

Ur&Penn är din lokala klockaffär i Lund. Hos oss hittar du ett stort sortiment av klockor och armbandsur för alla stilar och smaker. Vi har ett utbud som innehåller något för alla åldrar och finns både online och som fysisk klockaffär i Lund. I den fysiska butiken har du möjlighet att prova produkterna innan köp och få hjälp av personalen med rådgivning och enklare service direkt i butiken. Nedan ser du var du hittar din närmsta klockaffär i Lund.


LUND
Stora Södergatan 7, Lund
010-40 56 675

Tjänster i butik & urmakare i Lund

När du behöver hjälp av en urmakare i Lund är du välkommen in till Ur&Penn. Vi erbjuder både urmakartjänster samt enklare klockservice. Läs mer om våra olika tjänster.

                                                  

Exempelbild

Urmakare & klockservice

När din klocka behöver genomgå service kan vi hjälpa till med detta antingen i butik, eller med hjälp av vår urmakare, beroende på hur omfattande eller avancerad service den behöver. Butikspersonalen är utbildad för att genomföra enklare klockservice.

 

Exempelbild

Byte av batteri & armband

När klockan stannar behöver du byta batteri. Hos Ur&Penn hjälper vi dig med detta i butik. Vi byter också ut armband, samt gör justeringar i armbandets längd.

 

Exempelbild

Trycktest

Ett trycktest säkerställer att din vattentäta klocka fortsatt håller tätt när den utsätts för tryck under vatten. Du bör trycktesta din vattentäta klocka med jämna mellanrum.

 

Ultraljuds rengöring

Att klockor och smycken blir smutsiga vid användning är oundvi kligt. Med ultraljudsrengöring får du en skinande ren klocka på mindre än 10 minuter. Rengöring med ultraljud är lämpligt för klockor & smycken i metaller.

 

Prisvärda klockor i Lund

I Ur&Penn-butiken hittar du ett stort utbud av prisvärda smycken och klockor i Lund. Sortimentet innehåller något för alla och i butiken kan du få hjälp och råd av vår behjälpliga personal. Om du inte hittar produkten i butiken kan den finnas online – här finns hela vårt sortiment.

Klockor för herr      Klockor för dam      Klockor för barn

                                                  

Detta block är inte aktiverat. Kontakta Vendre för att aktivera blocket