449 kr kvar till fri frakt!

449 kr kvar till fri frakt!

Urmakare Linköping

Välkommen in till din närmsta Ur&Penn med din klocka som behöver klockservice eller en titt av en urmakare i Linköping. Vi erbjuder enklare service i våra butiker – klockor som behöver extra mycket kärlek låter vi vår urmakare ta hand om. I våra butiker hittar du förstås också ett stort sortiment av smycken och klockor i Linköping.

Hitta din klockaffär i Linköping

Nedan kan du se var du hittar din närmaste klockaffär i Linköping. I våra butiker hittar du snygga klockor till ett bra pris, oavsett om du är ute efter något till dig själv eller till någon annan så hittar du något som faller bäraren i smaken. Utöver ett stort utbud av klockor kan du också lämna in dina klockor för bland annat trycktest, batteribyten och avancerade lagningar. Se kontaktuppgifter och besöksadress till din närmaste klockaffär i Linköping nedan.

LINKÖPING
Nygatan 28, Linköping
010-40 56 621

LINKÖPING - I-HUSET
Västra Svedengatan 7, Linköping
010-40 56 684

Tjänster i butik & urmakare i Linköping

Behöver du service på din klocka eller hjälp av en urmakare i Linköping? Läs om vilka tjänster vi erbjuder inom klockservice.

                                                  

Exempelbild

Urmakare & klockservice

När din klocka behöver genomgå service kan vi hjälpa till med detta antingen i butik, eller med hjälp av vår urmakare, beroende på hur omfattande eller avancerad service den behöver. Butikspersonalen är utbildad för att genomföra enklare klockservice.

 

Exempelbild

Byte av batteri & armband

När klockan stannar behöver du byta batteri. Hos Ur&Penn hjälper vi dig med detta i butik. Vi byter också ut armband, samt gör justeringar i armbandets längd.

 

Exempelbild

Trycktest

Ett trycktest säkerställer att din vattentäta klocka fortsatt håller tätt när den utsätts för tryck under vatten. Du bör trycktesta din vattentäta klocka med jämna mellanrum.

 

Ultraljuds rengöring

Att klockor och smycken blir smutsiga vid användning är oundvi kligt. Med ultraljudsrengöring får du en skinande ren klocka på mindre än 10 minuter. Rengöring med ultraljud är lämpligt för klockor & smycken i metaller.

 

Prisvärda klockor i Linköping

Hos Ur&Penn hittar du ett stort utbud av snygga och prisvärda klockor i Linköping – vi har något för alla smaker. I butik kan du prova innan du handlar, och om du vill kan du spana in utbudet online redan nu.

Herrklockor      Damklockor      Barnklockor