• 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt från 399:-
  • Snabb leverans
0

399 kr kvar till fri frakt!

399 kr kvar till fri frakt!

Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild

Urmakare Lidköping

När du behöver hjälp av en urmakare i Lidköping är Ur&Penn ditt självklara stopp. Vi erbjuder både enklare och mer avancerad klockservice. Bland urmakartjänsterna finns givetvis reparation och byten av delar, samt batteribyten, armbandsjustering, djupgörande rengöring med ultraljud samt trycktest av vattentäta klockor. Vår butikspersonal har den utbildning som krävs för att utföra enklare reparationer i direkt i butiken. Välkommen till Ur&Penn när du behöver en urmakare i Lidköping!

Hitta din klockaffär i Lidköping

Utöver urmakartjänster erbjuder vi ett stort och varierat sortiment av klockor för alla – unga som vuxna. Vi har flera olika modeller och du kan välja att uppgradera till en modern smartklocka med användbara funktioner, eller att hålla det enkelt med det klassiska armbandsuret. Nedan hittar du din närmsta Ur&Penn – din klockaffär i Lidköping – där jobbar vår trevliga personal som hjälper dig med allt du behöver.


LIDKÖPING
Grevhusgatan 2, Likdöping
010-40 56 601

Tjänster i butik & urmakare i Lidköping

Läs mer om de olika tjänster vi kan erbjuda när du besöker oss för att få hjälp av en urmakare i Lidköping.

 

Urmakare & klockservice

Vi utför både enklare och mer avancerad klockservice. Enklare reparationer kan vi utföra direkt i butik, medan reparationer som exempelvis kräver byten av klockans delar överlåts till vår duktiga urmakare.

 

Byte av batteri & armband

En klocka som har stannat behöver ofta ett nytt batteri. Till butiken kan du komma för batteribyte, men även för byte av urets armband. Vi hjälper dig också att justera armbandsstorleken om det behövs.

 

Trycktest

Det är nödvändigt att göra trycktester på sin vattentäta klocka med jämna mellanrum. Ett trycktest säkerställer att klockan klarar trycket på djupare vatten utan att gå sönder.

 

Ultraljudsrengöring

Smuts och döda hudceller fastnar under alla klockor – det är oundvikligt. En rengöring med ultraljud ger dig en skinande ren klocka på bara 10 minuter. Metoden är lämplig för klockor i stål, guld, titan eller andra metaller.

 

Prisvärda klockor i Lidköping

När du är ute efter snygga och prisvärda klockor i Lidköping är Ur&Penn din självklara klockaffär. Vi har ett stort sortiment av klockor för alla; herr, dam och barn. Ta en titt på vårt sortiment.

Herrklockor      Damklockor      Barnklockor