449 kr kvar till fri frakt!

449 kr kvar till fri frakt!

Urmakare Kungsbacka

Välkommen till oss på Ur&Penn när du behöver besöka en urmakare i Kungsbacka. Vi erbjuder ett flertal olika urmakartjänster, däribland både enklare och mer avancerade reparationer, byten av klockans delar och batteri, rengöring med ultraljud samt trycktest av vattentäta klockor. I våra butiker jobbar personal som har rätt utbildning för att utför enklare klockservice som inte kräver en urmakare i Kungsbacka – den servicen överlåter vi till urmakaren.

Hitta din klockaffär i Kungsbacka

Ur&Penn är din lokala klockaffär i Kungsbacka. Hos oss hittar du alltid ett prisvärt och varierat utbud av klockor i olika modeller för personer i olika åldrar och med olika smak och stil. Oavsett om du är ute efter något modernt eller klassiskt hittar du det i utbudet – vi har både tidlösa analoga armbandsur och mer avancerade smart watches till bra priser. Här nedan kan du se var du hittar Ur&Penns klockaffär i Kungsbacka.

KUNGSBACKA - KUNGSMÄSSAN
Borgmästaregatan 5, Kungsbacka
010-40 53 318

Tjänster i butik & urmakare i Kungsbacka

Du kan inte enbart handla hos oss, utan du är även välkommen med din klocka om du behöver hjälp av en urmakare i Kungsbacka. Här kan du läsa mer om våra olika urmakartjänster.

                                                  

Exempelbild

Urmakare & klockservice

När din klocka behöver genomgå service kan vi hjälpa till med detta antingen i butik, eller med hjälp av vår urmakare, beroende på hur omfattande eller avancerad service den behöver. Butikspersonalen är utbildad för att genomföra enklare klockservice.

 

Exempelbild

Byte av batteri & armband

När klockan stannar behöver du byta batteri. Hos Ur&Penn hjälper vi dig med detta i butik. Vi byter också ut armband, samt gör justeringar i armbandets längd.

 

Exempelbild

Trycktest

Ett trycktest säkerställer att din vattentäta klocka fortsatt håller tätt när den utsätts för tryck under vatten. Du bör trycktesta din vattentäta klocka med jämna mellanrum.

 

Ultraljuds rengöring

Att klockor och smycken blir smutsiga vid användning är oundvi kligt. Med ultraljudsrengöring får du en skinande ren klocka på mindre än 10 minuter. Rengöring med ultraljud är lämpligt för klockor & smycken i metaller.

 

Prisvärda klockor i Kungsbacka

För att hitta både prisvärda och snygga klockor i Kungsbacka behöver du bara komma till Ur&Penn. Vårt butiker innehåller ett sortiment som passar för alla plånböcker och stilpreferenser. Välkommen in till din närmsta butik!

Herrklockor      Damklockor      Barnklockor