449 kr kvar till fri frakt!

449 kr kvar till fri frakt!

Urmakare Karlskrona

Välkommen till Ur&Penn när du behöver hjälp av en urmakare i Karlskrona. Vi har kunnig butikspersonal som kan hjälpa dig med enklare klockservice direkt i butiken. Vår erfarna urmakare tar hand om reparationer som kräver byte av delar eller andra mer avancerade åtgärder. Bland tjänsterna som erbjuds i butiken finns bland annat trycktest av vattentäta klockor och ultraljudsrengöring, samt givetvis byte av batterier och klockarmband. Tveka inte att komma till oss när du behöver en duktig urmakare i Karlskrona.

Handla i din klockaffär i Karlskrona

Ur&Penn är din lokala klockaffär i Karlskrona – vi erbjuder ett stort sortiment av klockor och smycken för alla, oavsett tycke och smak. Du hittar hela utbudet av klockor online här på vår hemsida – i butik får du dessutom möjlighet att prova innan du går vidare med ett köp. Välkommen in till oss! Här nedan kan du se var du hittar din närmsta Ur&Penn-butik samt hur du kommer i kontakt med dem.


KARLSKRONA
Ronnebygatan 43, Karlskrona
010-40 56 688

Klockservice av våra urmakare i Karlskrona

Här kan du läsa om vilka tjänster vi erbjuder när du behöver hjälp av en urmakare i Karlskrona för service på din klocka.

                                                  

Exempelbild

Urmakare & klockservice

När din klocka behöver genomgå service kan vi hjälpa till med detta antingen i butik, eller med hjälp av vår urmakare, beroende på hur omfattande eller avancerad service den behöver. Butikspersonalen är utbildad för att genomföra enklare klockservice.

 

Exempelbild

Byte av batteri & armband

När klockan stannar behöver du byta batteri. Hos Ur&Penn hjälper vi dig med detta i butik. Vi byter också ut armband, samt gör justeringar i armbandets längd.

 

Exempelbild

Trycktest

Ett trycktest säkerställer att din vattentäta klocka fortsatt håller tätt när den utsätts för tryck under vatten. Du bör trycktesta din vattentäta klocka med jämna mellanrum.

 

Ultraljuds rengöring

Att klockor och smycken blir smutsiga vid användning är oundvi kligt. Med ultraljudsrengöring får du en skinande ren klocka på mindre än 10 minuter. Rengöring med ultraljud är lämpligt för klockor & smycken i metaller.

 

Prisvärda klockor i Karlskrona

När du är ute efter prisvärda klockor i Karlskrona är det på Ur&Penn du hittar det utbud du söker efter. Vi har ett sortiment som innehåller något för alla åldrar och smaker, dessutom till ett bra pris.

Klockor för herr      Klockor för dam      Klockor för barn