• 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt från 399:-
  • Snabb leverans
0

399 kr kvar till fri frakt!

399 kr kvar till fri frakt!

Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild

Urmakare Kalmar

Ur&Penn är din one-stop-butik när du ska köpa en klocka, behöver klockservice eller hjälp av en urmakare i Kalmar. Våra butiker erbjuder ett helhetskoncept och är med dig från rådgivning och köp till service och byten av delar. Bland Vi har utbildad butikspersonal som utför allt från batteribyten och trycktester till enklare service samt rengöring på djupet. När du är i behov av en urmakare i Kalmar kan vi erbjuda mer avancerad service.

Hitta din klockaffär i Kalmar

Klockan är en tidlös accessoar som är både snygg och praktisk. Oavsett om du är ute efter en till dig själv eller till någon annan är Ur&Penn din självklara klockaffär i Kalmar. Vårt sortiment innehåller något för alla stilar, smaker och åldrar. I butiken kan du få köpråd samt möjlighet att prova produkterna innan du handlar. Välkommen till din lokala klockaffär i Kalmar.


KALMAR -BARONEN
Skeppsbrogatan 12, Kalmar
010-40 56 634

Tjänster i butik & urmakare i Kalmar

På Ur&Penn erbjuder vi flera tjänster inom klockservice. Flera av dem utför vi direkt i butiken, medan vi överlåter andra till vår urmakare i Kalmar.

                                                  

Urmakare & klockservice

Vår butikspersonal är utbildad för att utföra enklare klockservice – den utför vi i butiken, medan vi överlåter mer avancerade arbeten till vår skickliga urmakare. Välkommen in med din klocka för service.

 

Byte av batteri & armband

I butiken bistår vi dig med hjälp av batteribyte samt justering av armbandsstorlek. Om du behöver byta armbandet hjälper vi dig med det också!

 

Trycktest

Vattentäta klockor behöver trycktestas med jämna mellanrum. Välkommen in till oss för att säkerställa att din klocka fortfarande håller vattentätt och klarar av tyck på djupare vatten.

 

Ultraljudsrengöring

På mindre än 10 minuter rengör vi din klocka på djupet och du blir av med smuts som tenderar att sätta sig. Ultraljudsrengöring lämpar sig för metaller såsom titan, stål och guld, men inte för skinn och textilier.

 

Prisvärda klockor i Kalmar

Vi erbjuder ett stort utbud av prisvärda klockor i Kalmar. Sortimentet består av klockor för både dam, herr och barn samt finns både online och i våra fysiska butiker runtom i landet. Välkommen till din närmaste Ur&Penn-butik för att känna på och testa våra produkter. Vi har också ett stort sortiment av smycken.

Klockor för herr      Klockor för dam      Klockor för barn