• 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt från 399:-
  • Snabb leverans
0

399 kr kvar till fri frakt!

399 kr kvar till fri frakt!

Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild

Urmakare Helsingborg

Våra urmakare i Helsingborg i Ur&Penns butiker gör de flesta klockreperationer som kan vara för avancerade att lösa själv. Våra medarbetare har även kompetensen att ge rådgivning och göra enklare service av klockor. Tveka inte att komma in till en klockbutik i Helsingborg och få hjälp med allt ifrån smakråd, batteribyte eller justering av klockarmband.

Handla i din klockaffär i Växjö

Behöver du smakråd att välja ut någon av våra klockor i Helsingborg, eller rådgivning med vilket typ av service din klocka kan behöva så finns vi här för dig. I många år har vi funnits för att hjälpa kunder med alltifrån klockor och modeaccessoarer, och med vårt breda utbud av produkter i flera prisklasser kommer du garanterat hitta något som passar dig!


ÖDÅKRA-VÄLA
Marknadsvägen 1, Ödåkra-väla
010-40 56 642

Klockservice av våra urmakare i Helsingborg

Behöver du byta batteri i din klocka? I Helsingborg kan vi bland annat göra detta och flera andra tjänster på din klocka. Kolla in våra tjänster nedan som våra medarbetare och urmakare i Helsingborg utför på plats i butik eller på vår servicecentral.

                                                  

Urmakare & klockservice

När du behöver en urmakare i Helsingborg så finns vi här för dig. Oavsett om du behöver mer avancerade reparationer eller utbyte av klockdelar, kan vi hjälpa dig. Kom in och prata med oss för rådgivning.

 

Byte av batteri & armband

På några minuter kan du få liv i din klocka igen! Vi hjälper dig att byta batteri i klocka i Helsingborg snabbt och smidigt. Dessutom kan vi justera ditt armband på klockan för att den ska sitta perfekt på handleden.

 

Trycktest

Ett trycktest görs emellanåt på en vattentät klocka för att se till att den kan hålla trycket under vatten. Kom in till vår klockbutik i Helsingborg så kan vi berätta mer om skötsel kring en vattentät klocka.

 

Ultraljudsrengöring

Det är lätt hänt att det fastnar smuts och partiklar på din metallklocka. Då kan du lämna in den för ultraljudsrengöring. På ca 10 min kan du få din klocka skinande ren igen! Rekommenderas ej för gummi- eller textilklockor.

 

Hitta klockor i Helsingborg

Vi har det mesta inom barn-, dam- och herrklockor. På hemsidan kan du hitta massa inspiration och vårt utbud av klockor och accessoarer, och du kan i lugn och ro kolla in våra produkter. Vill du hellre prata med någon på plats i en klockbutik i Helsingborg, så kan vår kunniga personal finnas till hjälp. Vi ger snabb kundservice och reparationer av våra urmakare. I Helsingborg kan du få hjälp med det mesta inom klockor helt enkelt!

Klockor för herr      Klockor för dam      Klockor för barn