0

449 kr kvar till fri frakt!

449 kr kvar till fri frakt!

Urmakare Helsingborg

Våra urmakare i Helsingborg i Ur&Penns butiker gör de flesta klockreperationer som kan vara för avancerade att lösa själv. Våra medarbetare har även kompetensen att ge rådgivning och göra enklare service av klockor. Tveka inte att komma in till en klockbutik i Helsingborg och få hjälp med allt ifrån smakråd, batteribyte eller justering av klockarmband.

Handla i din klockaffär i Växjö

Behöver du smakråd att välja ut någon av våra klockor i Helsingborg, eller rådgivning med vilket typ av service din klocka kan behöva så finns vi här för dig. I många år har vi funnits för att hjälpa kunder med alltifrån klockor och modeaccessoarer, och med vårt breda utbud av produkter i flera prisklasser kommer du garanterat hitta något som passar dig!

ÖDÅKRA-VÄLA
Marknadsvägen 1, Ödåkra-väla
010-40 56 642

Klockservice av våra urmakare i Helsingborg

Behöver du byta batteri i din klocka? I Helsingborg kan vi bland annat göra detta och flera andra tjänster på din klocka. Kolla in våra tjänster nedan som våra medarbetare och urmakare i Helsingborg utför på plats i butik eller på vår servicecentral.

                                                  

Exempelbild

Urmakare & klockservice

När din klocka behöver genomgå service kan vi hjälpa till med detta antingen i butik, eller med hjälp av vår urmakare, beroende på hur omfattande eller avancerad service den behöver. Butikspersonalen är utbildad för att genomföra enklare klockservice.

 

Exempelbild

Byte av batteri & armband

När klockan stannar behöver du byta batteri. Hos Ur&Penn hjälper vi dig med detta i butik. Vi byter också ut armband, samt gör justeringar i armbandets längd.

 

Exempelbild

Trycktest

Ett trycktest säkerställer att din vattentäta klocka fortsatt håller tätt när den utsätts för tryck under vatten. Du bör trycktesta din vattentäta klocka med jämna mellanrum.

 

Ultraljuds rengöring

Att klockor och smycken blir smutsiga vid användning är oundvi kligt. Med ultraljudsrengöring får du en skinande ren klocka på mindre än 10 minuter. Rengöring med ultraljud är lämpligt för klockor & smycken i metaller.

 

Hitta klockor i Helsingborg

Vi har det mesta inom barn-, dam- och herrklockor. På hemsidan kan du hitta massa inspiration och vårt utbud av klockor och accessoarer, och du kan i lugn och ro kolla in våra produkter. Vill du hellre prata med någon på plats i en klockbutik i Helsingborg, så kan vår kunniga personal finnas till hjälp. Vi ger snabb kundservice och reparationer av våra urmakare. I Helsingborg kan du få hjälp med det mesta inom klockor helt enkelt!

Klockor för herr      Klockor för dam      Klockor för barn