449 kr kvar till fri frakt!

449 kr kvar till fri frakt!

Urmakare Halmstad

När du behöver besöka en urmakare i Halmstad är du välkommen in till oss på Ur&Penn med din klocka. I våra butiker finns personal utbildad i enklare service, batteribyten, trycktester och ultraljudsrengöring. Denna typ av klockservice kan vi erbjuda direkt i butik. Vi tar även emot klockor som kräver mer avancerade reparationer såsom byten av urets delar. För dessa tar vi hjälp av vår duktiga urmakare. Varmt välkommen in till oss när du behöver en urmakare i Halmstad!

Hitta din klockbutik i Halmstad

Ur&Penn är din lokala klockbutik i Halmstad. Hos oss hittar du ett ständigt varierat och uppdaterat sortiment av klockor för alla stilar, åldrar och smaker. Vill du pryda din handled med ett klassiskt armbandsur, eller kanske med en smartklocka som hjälper dig att hålla ihop vardagen? Vår kunniga butikspersonal hjälper dig! Nedan kan du se var du hittar din närmsta Ur&Penn klockbutik i Halmstad, samt hur du kan komma i kontakt med dem.


HALMSTAD
Brogatan 3, Halmstad
010-40 56 650

HALMSTAD - HALLARNA
Prästvägen 1, Halmstad
010-40 53 317

Tjänster i butik & urmakare i Halmstad

Här kan du se vilka tjänster vi erbjuder när du uppsöker någon av våra butiker för service från en urmakare i Halmstad.

                                                  

Exempelbild

Urmakare & klockservice

När din klocka behöver genomgå service kan vi hjälpa till med detta antingen i butik, eller med hjälp av vår urmakare, beroende på hur omfattande eller avancerad service den behöver. Butikspersonalen är utbildad för att genomföra enklare klockservice.

 

Exempelbild

Byte av batteri & armband

När klockan stannar behöver du byta batteri. Hos Ur&Penn hjälper vi dig med detta i butik. Vi byter också ut armband, samt gör justeringar i armbandets längd.

 

Exempelbild

Trycktest

Ett trycktest säkerställer att din vattentäta klocka fortsatt håller tätt när den utsätts för tryck under vatten. Du bör trycktesta din vattentäta klocka med jämna mellanrum.

 

Ultraljuds rengöring

Att klockor och smycken blir smutsiga vid användning är oundvi kligt. Med ultraljudsrengöring får du en skinande ren klocka på mindre än 10 minuter. Rengöring med ultraljud är lämpligt för klockor & smycken i metaller.

 

Prisvärda klockor i Halmstad

Letar du efter snygga och prisvärda klockor i Halmstad? Ur&Penn har utbudet du är på jakt efter. Oavsett om du vill hitta en klocka till dig själv eller till någon du känner, kan du vara säker på att hitta en hos oss – alltid till ett bra pris. Välkommen in!

Herrklockor      Damklockor      Barnklockor