• 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt från 399:-
  • Snabb leverans
0

399 kr kvar till fri frakt!

399 kr kvar till fri frakt!

Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild

Urmakare Halmstad

När du behöver besöka en urmakare i Halmstad är du välkommen in till oss på Ur&Penn med din klocka. I våra butiker finns personal utbildad i enklare service, batteribyten, trycktester och ultraljudsrengöring. Denna typ av klockservice kan vi erbjuda direkt i butik. Vi tar även emot klockor som kräver mer avancerade reparationer såsom byten av urets delar. För dessa tar vi hjälp av vår duktiga urmakare. Varmt välkommen in till oss när du behöver en urmakare i Halmstad!

Hitta din klockbutik i Halmstad

Ur&Penn är din lokala klockbutik i Halmstad. Hos oss hittar du ett ständigt varierat och uppdaterat sortiment av klockor för alla stilar, åldrar och smaker. Vill du pryda din handled med ett klassiskt armbandsur, eller kanske med en smartklocka som hjälper dig att hålla ihop vardagen? Vår kunniga butikspersonal hjälper dig! Nedan kan du se var du hittar din närmsta Ur&Penn klockbutik i Halmstad, samt hur du kan komma i kontakt med dem.


HALMSTAD
Brogatan 3, Halmstad
010-40 56 650

HALMSTAD - HALLARNA
Prästvägen 1, Halmstad
010-40 53 317

Tjänster i butik & urmakare i Halmstad

Här kan du se vilka tjänster vi erbjuder när du uppsöker någon av våra butiker för service från en urmakare i Halmstad.

                                                  

Urmakare & klockservice

Vår urmakare utför avancerade reparationer på din klocka, såsom byten av urets delar. För enklare klockservice har vi utbildad personal som kan hjälpa dig direkt i butiken.

 

Byte av batteri & armband

Ta med din klocka in till någon av våra butiker när du behöver byta batteri eller klockarmband. Vi kan också justera storleken på armbandets längd om det behövs.

 

Trycktest

Vi utför trycktester på vattentäta klockor, oavsett inköpsställe. Ett trycktest säkerställer att din klocka inte släpper in vatten vid högre tryck under vatten.

 

Ultraljudsrengöring

Ultraljudsrengöring tar snabbt och effektivt bort smuts och död hud som lätt fastnar på klockans baksida. Det tar inte mer än 10 minuter och passar för klockor och smycken i olika metaller. Ej lämpligt för klockor i läder eller textil.

 

Prisvärda klockor i Halmstad

Letar du efter snygga och prisvärda klockor i Halmstad? Ur&Penn har utbudet du är på jakt efter. Oavsett om du vill hitta en klocka till dig själv eller till någon du känner, kan du vara säker på att hitta en hos oss – alltid till ett bra pris. Välkommen in!

Herrklockor      Damklockor      Barnklockor