0

399 kr kvar till fri frakt!

399 kr kvar till fri frakt!

Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild

Urmakare Borlänge

Ur&Penn är din lokala klockaffär i Borlänge, tillika urmakare i Borlänge. Till oss är du välkommen när du behöver lämna in din klocka för service eller reparation. Vi utför allt från enklare service såsom armbands- och batteribyte till trycktester och mer avancerade reparationer som innebär byte av urets olika delar. Vår butikspersonal är utbildade i att utföra den mesta enklare klockservicen, det vill säga den som inte kräver att vi tar hjälp av urmakare i Borlänge.

Hitta din klockaffär i Borlänge

Här nedan kan du se var du hittar din närmsta Ur&Penn klockaffär i Borlänge. I butiken finner du ett stort sortiment av prisvärda klockor, både för dig som är ute efter en klassisk analog klocka som är lika snygg som praktisk, samt olika modeller av smarta klockor som är så mycket mer än en klocka. Välkommen in till din lokala klockaffär i Borlänge.

BORLÄNGE - KUPOLEN
Kupolen 53, Borlänge
010-40 56 617

Tjänster i butik & urmakare i Borlänge

Läs mer om de tjänster som vi kan erbjuda när du kommer in med din klocka till någon av våra butiker för att få hjälp av en urmakare i Borlänge.

                                                  

Urmakare & klockservice

Vår butikspersonal är utbildad i att utföra enklare klockservice, och kan göra det direkt i butiken. Byten av urets delar och andra mer avancerade reparationer överlämnar vi till vår duktiga urmakare.

 

Byte av batteri & armband

När din klocka har stannat är det dags att byta batteri. Vi utför batteribyten samt byten av utslitna eller trasiga klockarmband. Vid behov kan vi också hjälpa till med att justera armbandets längd.

 

Trycktest

Lämna in din vattentäta klocka till oss för ett trycktest. Trycktestet säkerställer att klockan inte släpper in vatten när den utsätts för det tryck som uppstår under vatten.

 

Ultraljudsrengöring

Ultraljudsrengöring rengör din klocka från smuts och hudavlagringar på mindre än 10 minuter. Metoden är lämplig för klockor och smycken tillverkade i stål, silver, guld, titan eller annan metall.

 

Prisvärda klockor i Borlänge

På Ur&Penn hittar du prisvärda klockor i Borlänge. Sortimentet innehåller något för alla smaker, och du kommer garanterat att hitta en klocka, oavsett om du ska köpa en till dig själv eller till någon du känner.

Herrklockor      Damklockor      Barnklockor