449 kr kvar till fri frakt!

449 kr kvar till fri frakt!

Urmakare Borlänge

Ur&Penn är din lokala klockaffär i Borlänge, tillika urmakare i Borlänge. Till oss är du välkommen när du behöver lämna in din klocka för service eller reparation. Vi utför allt från enklare service såsom armbands- och batteribyte till trycktester och mer avancerade reparationer som innebär byte av urets olika delar. Vår butikspersonal är utbildade i att utföra den mesta enklare klockservicen, det vill säga den som inte kräver att vi tar hjälp av urmakare i Borlänge.

Hitta din klockaffär i Borlänge

Här nedan kan du se var du hittar din närmsta Ur&Penn klockaffär i Borlänge. I butiken finner du ett stort sortiment av prisvärda klockor, både för dig som är ute efter en klassisk analog klocka som är lika snygg som praktisk, samt olika modeller av smarta klockor som är så mycket mer än en klocka. Välkommen in till din lokala klockaffär i Borlänge.

BORLÄNGE - KUPOLEN
Kupolen 53, Borlänge
010-40 56 617

Tjänster i butik & urmakare i Borlänge

Läs mer om de tjänster som vi kan erbjuda när du kommer in med din klocka till någon av våra butiker för att få hjälp av en urmakare i Borlänge.

                                                  

Exempelbild

Urmakare & klockservice

När du behöver en urmakare i Borås är du välkommen in med din klocka i butiken. Vi utför allt från enklare service till mer avancerade reparationer och byten av klockans delar.

 

Exempelbild

Byte av batteri & armband

Lämna in din klocka i butiken för att byta batteri eller armband. Vi kan också göra justeringar på armbandets storlek för att bättre passa din handled.

 

Exempelbild

Trycktest

En vattentät klocka behöver trycktestas med jämna mellanrum för att säkerställa att den kan stå emot det tryck som den utsätts för under vatten. Vi utför trycktest på alla klockor oavsett inköpsställe.

 

Ultraljudsrengöring

På cirka 10 minuter kan du få en skinande ren klocka. Ultraljudsrengöring tar effektivt bort smuts och hud som kan fastna på klockor och smycken. Funkar på metaller, men rekommenderas inte för gummi och textil.

 

Prisvärda klockor i Borlänge

På Ur&Penn hittar du prisvärda klockor i Borlänge. Sortimentet innehåller något för alla smaker, och du kommer garanterat att hitta en klocka, oavsett om du ska köpa en till dig själv eller till någon du känner.

Herrklockor      Damklockor      Barnklockor