449 kr kvar till fri frakt!

449 kr kvar till fri frakt!

Urmakare Borås

När du behöver hjälp av en urmakare i Borås för service på din klocka är du välkommen in till din lokala Ur&Penn. Hos oss hittar du även ett stort sortiment av smycken och klockor. I butiken jobbar personal som kan hjälpa dig vid ditt köp, men som också är utbildade i att utföra enklare klockservice samt batteribyten. Vid byten av urets delar eller annan mer avancerad service får du hjälp av vår urmakare. I Borås är du alltid välkommen in till oss!

Hitta din klockaffär i Borås

Nedan hittar du kontakt- och besöksuppgifter till Ur&Penn – din lokala klockaffär i Borås. I butiken har du möjlighet att både få service på din klocka och att köpa en ny. Sortimentet innehåller något för alla smaker – hos oss är det enkelt att hitta något till sig själv, eller en present till någon som du bryr dig om. Välkommen till din klockaffär i Borås!


BORÅS
Torggatan 21-23, Borås
010-40 56 660

Tjänster i butik & urmakare i Borås

Behöver du besöka en urmakare i Borås? På Ur&Penn erbjuder vi urmakartjänster samt enklare klockservice. Här kan du läsa mer om våra olika tjänster.

                                                  

Exempelbild

Urmakare & klockservice

När du behöver en urmakare i Borås är du välkommen in med din klocka i butiken. Vi utför allt från enklare service till mer avancerade reparationer och byten av klockans delar.

 

Exempelbild

Byte av batteri & armband

Lämna in din klocka i butiken för att byta batteri eller armband. Vi kan också göra justeringar på armbandets storlek för att bättre passa din handled.

 

Exempelbild

Trycktest

En vattentät klocka behöver trycktestas med jämna mellanrum för att säkerställa att den kan stå emot det tryck som den utsätts för under vatten. Vi utför trycktest på alla klockor oavsett inköpsställe.

 

Ultraljuds  rengöring

På cirka 10 minuter kan du få en skinande ren klocka. Ultraljudsrengöring tar effektivt bort smuts och hud som kan fastna på klockor och smycken. Funkar på metaller, men rekommenderas inte för gummi och textil.

 

Prisvärda klockor i Borås

På Ur&Penn kan vi erbjuda ett brett sortiment av både prisvärda och snygga klockor i Borås, oavsett om du vill handla online eller i butik. I butiken finns stora delar av hela vårt utbud samt trevlig personal som finns på plats för hjälp, guidning och rådgivning. Välkommen in!

Herrklockor      Damklockor      Barnklockor