• 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt från 399:-
  • Snabb leverans
0
Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild

ta hål i öronen - Skellefteå

Hos oss på Ur&Penn kan du ta hål i öronen i Skellefteå. Med hjälp av en säker och skonsam metod erbjuder vi hygienisk öronhåltagning med allergivänliga material. För 298 kronor får du två hål samt tillhörande örhängen. Välkommen till din närmaste Ur&Penn-butik för att ta hål i öronen i Skellefteå. Vår kunniga personal hjälper dig gärna!

Observera att du behöver vara minst 18 år, eller ha målsmans godkännande, för att du ska kunna komma till en Ur&Penn-butik för att ta hål i öronen i Skellefteå.

Mer om vår håltagning 

Butiker med öronhåltagning i Skellefteå

Nedan kan du se var du hittar din närmaste Ur&Penn-butik som erbjuder öronhåltagning i Skellefteå. Ring gärna butiken innan ditt besök för att försäkra dig om att de kan erbjuda dig tjänsten.

SKELLEFTEÅ
Nygatan 50, Skellefteå
010-40 56 647

Efter öronhåltagning i Skellefteå

Efter håltagning är det viktigt att hålen får rätt typ av eftervård för att de ska läka på rätt sätt, och utan att utsättas för smuts och bakterier som kan orsaka infektioner. I samband med håltagningen får du information om hur du ska sköta om dina hål, men du kan också läsa mer om skötsel och eftervård här på hemsidan via knappen nedan.

Eftervård vid håltagning