0

399 kr kvar till fri frakt!

399 kr kvar till fri frakt!

Urmakare Västerås

Ur&Penn är första stoppet för dig som söker en urmakare i Västerås. Vår utbildade butikspersonal utför enklare reparationer och batteribyten direkt i butiken. För mer avancerad klockservice tar vi hjälp av vår duktiga urmakare. I butiken kan du också komma in för att trycktesta din vattentäta klocka eller för att göra en djuprengöring med ultraljud. Du hittar givetvis också ett stort utbud av både klockor och smycken. Välkommen in till Ur&Penn när du behöver hjälp av en urmakare i Västerås!

Hitta din klockaffär i Västerås

Ur&Penn är din lokala klockaffär i Västerås, med ett sortiment som innehåller något för alla smaker och plånböcker. Hos oss hittar du både snygga och prisvärda klockor, oavsett om det är till dig själv eller till någon som du bryr dig om. Nedan ser du var du hittar din närmaste Ur&Penn-klockaffär i Västerås.


VÄSTERÅS
Vasagatan 17, Västerås
010-40 56 667

Tjänster i butik & urmakare i Västerås

Du som behöver klockservice eller hjälp av en urmakare i Västerås är välkommen in till oss. Här kan du läsa om de tjänster som vi erbjuder hos Ur&Penn.

                                                  

Exempelbild

Urmakare & klockservice

När din klocka behöver genomgå service kan vi hjälpa till med detta antingen i butik, eller med hjälp av vår urmakare, beroende på hur omfattande eller avancerad service den behöver. Butikspersonalen är utbildad för att genomföra enklare klockservice.

 

Exempelbild

Byte av batteri & armband

När klockan stannar behöver du byta batteri. Hos Ur&Penn hjälper vi dig med detta i butik. Vi byter också ut armband, samt gör justeringar i armbandets längd.

 

Ultraljuds rengöring

Att klockor och smycken blir smutsiga vid användning är oundvi kligt. Med ultraljudsrengöring får du en skinande ren klocka på mindre än 10 minuter. Rengöring med ultraljud är lämpligt för klockor & smycken i metaller.

 

Exempelbild

Trycktest

Ett trycktest säkerställer att din vattentäta klocka fortsatt håller tätt när den utsätts för tryck under vatten. Du bör trycktesta din vattentäta klocka med jämna mellanrum.

 

Prisvärda klockor i Västerås

Hos Ur&Penn hittar du alltid ett stort sortiment av prisvärda smycken och klockor – Västerås är inget undantag. Välkommen in till någon av våra fysiska butiker eller ta en titt på utbudet online. I butiken hjälper vi dig att prova produkterna innan du köper dem.

 

Klockor för herr      Klockor för dam      Klockor för barn

                                                  

Detta block är inte aktiverat. Kontakta Vendre för att aktivera blocket