• 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt från 399:-
  • Snabb leverans
0

399 kr kvar till fri frakt!

399 kr kvar till fri frakt!

Exempelbild
Exempelbild
Exempelbild

Urmakare Karlstad

Oavsett om du behöver hjälp av en urmakare i Karlstad, enklare service eller helt enkelt är ute efter att hitta din nya trogna följeslagare på handleden, kan vi erbjuda allt i våra Ur&Penn-butiker. Vi utför allt från enklare service och reparationer samt byten av batteri och armband till trycktester, ultraljudsrengöring och mer avancerade reparationer som kräver hjälp av en urmakare. I Karlstad är vi ditt självklara stopp när du vill köpa, eller behöver service på, en klocka.

Hitta din klockaffär i Karlstad

Ur&Penn är din lokala klockaffär i Karlstad. Här hittar du ett stort sortiment av smycken och klockor – online och i butik. Ett besök i butiken ger dig möjlighet att se och känna på våra produkter, samt testa dem. Utbudet innehåller något för alla smaker och stilar – oavsett om du är ute efter att köpa något till dig själv eller till någon annan. Nedan kan du se var du hittar Ur&Penn – din självklara klockaffär i Karlstad.


KARLSTAD
Järnvägsgatan 7, Karlstad
010-40 56 670

KARLSTAD - BERGVIK
Frykmans väg 1C, Karlstad
010-40 53 313

Tjänster i butik & urmakare i Karlstad

Vi erbjuder flera tjänster inom klockservice direkt i butiken samt mer avancerade reparationer för dig som behöver hjälp av en urmakare i Karlstad.

                                                  

Urmakare & klockservice

Du kan alltid komma in med din klocka om den behöver service. Enklare reparationer utför vi i butiken, medan vi överlåter de mer avancerade till vår duktiga urmakare.

 

Byte av batteri & armband

För byte av batteri eller klockarmband kan du lämna in din klocka i butiken, så hjälper vi dig. Om du behöver justera storleken på armbandet så gör vi givetvis det också.

 

Trycktest

I butiken hjälper vi dig att trycktesta din vattentäta klocka. Det är viktigt att du gör detta kontinuerligt för att säkerställa att den fortsatt håller vattentätt.

 

Ultraljudsrengöring

Ultraljudsrengöring tar bort all smuts som tenderar att lägga sig på smycken och klockor. Det tar endast 10 minuter och passar för olika metaller såsom guld, titan och stål.

 

Prisvärda klockor i Karlstad

På Ur&Penn kan vi erbjuda snygga och prisvärda klockor i Karlstad – både online och fysiskt i butik. I vår butik finns personal behjälplig när du vill testa produkterna innan du köper dem. Välkommen in och ta del av vårt utbud som innehåller något för alla.

Herrklockor      Damklockor      Barnlockor